БУДИ И ТИ ДЕО НАС





 Поштовани грађани Србије.

Свакодневно се делимо, или нас деле по навијачком и политичком определењу. На ваксере и антиваксере, подобне и неподобне, издајице и патриоте. 

У нашем покрету једино што се цени је добра идеја, небитно од кога је дошла. Идеја која ће помоћи да се живот грађана Србије подигне на виши ниво. 

Како и зашто смо основани, можете прочитати овде.

Тренутни циљ нам је побољшање законске регулативе у области здравства у којој смо стицајем околности увидели многе пропусте услед којих испаштамо сви ми, грађани Србије. 

Сведоци смо да нам се деца лече путем смс порука, да се поједини прегледи заказују по 6 и више месеци унапред, да се позиви упућени хитној помоћи често сведу на савете, па тек ако се стање погорша, шаље се екипа, да права која прописује закон у многим случајевима постоји само као текст на папиру. И да не набрајамо даље.

Верујемо да нашим радом можемо помоћи и многим здравственим радницима који су услед нејасних закона и протокола такође у проблему.

Желимо то да променимо. Да би то успели, потребни сте нам Ви! Студенти, незапослени, домаћице, пензионери, занатлије, лекари, менаџери, економисти, правници, грађани...

Како покрет буде растао, тако ће се и наши циљеви ширити и не желимо се зауставити само на овом, тренутно примарном циљу.

Ако имате жељу да заједно са нама растете - ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ

Ако се осећате као жртва здравственог система - ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ

Ако имате идеју која може помоћи остваривању циља - ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ

Ако имате могућност да нам помогнете - ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ

Сваки нови члан, нова идеја, нова сугестија, рађа нову могућност. Небитно да ли сте позиција или опозиција, ваксер или антиваксер, црни или црвени. Битно је да сте ЧОВЕК!

ОД НАС ЗАВИСИ!

pravonazivot.meri@gmail.com

ФБ Страница

Статут покрета.



Коментари

Популарни постови са овог блога

ДА ЛИ СУ НАС СВЕСНО УБИЈАЛИ У ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

IZMEĐU ZAKONA I KOCKANJA SA ŽIVOTOM

UBISTVO S PREDUMIŠLJAJEM MINISTARSTVA ZDRAVLJA